Manacor la gent sap perfectament que a vota un batle o una batlessa i un equip".
Joan Gaià: "Si en Miquel Oliver guanya serà batle sinó no se sap què passarà"; El cap de campanya de MÉS-Esquerra ha analitzat la conjuntura electoral de Manacor
Gaià ha aprofitat per reivindicar "el govern dels 144 dies" i ha estat contundent: "si volem que canvïn les coses, cal canviar les persones que fins ara han governat".
AGENCIA MANACORNOTICIAS 23/05/2019 - 15:14:00
El cap de campanya de MÉS-Esquerra, Joan Gaià, ha analitzat la conjuntura electoral de Manacor. Ho ha fet en un vídeo difós a les xarxes socials.

Joan Gaià: "Si en Miquel Oliver guanya, serà batle; sinó, no se sap què passarà". El cap de campanya de MÉS-Esquerra, Joan Gaià, ha analitzat la conjuntura electoral de Manacor. Ho ha fet en un vídeo difós a les xarxes socials.

Gaià, politòleg de formació, creu que al municipi "sempre s'havia votat el candidat del PP o en contra del candidat de la dreta" però que ara "aquesta tesitura ha canviat". Gaià ha aprofitat per reivindicar "el govern dels 144 dies" i ha estat contundent: "si volem que canvïn les coses, cal canviar les persones que fins ara han governat".

El número 4 de la candidatura ha incidit en el fet que "per primer vegada, Manacor pot votar un batle d'esquerres" i que "si Miquel Oliver guanya, serà batle". Si això no passa, Gaià ha explicat que s'obriria un escenari incert de pactes ja que "ja hem vist que els de sempre pacten per qualsevol cosa i qualsevol preu". El cap de campanya ha fet èmfasi en el vot en clau municipal: "a Manacor la gent sap perfectament que a vota un batle o una batlessa i un equip".

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado


4
1
pedro
dolors, serp
dolors
peligroso tu gilipollas
pere
cosas veras sancho, hay personas majaderas como Paco o igual es jose antonio
Paco
Este es muy peligroso porque conoce los secretos de todos. Fue socio de una concejala de Pastor. Antifuncinarios