Promocionarem el trot a Manacor com a element identitari del nostre poble”.
Un dels principals compromisos que apareix en el programa electoral del PSOE de Manacor és que “assegurarem les inversions necessàries i treballarem en un canvi en el model d’apostes per a l’Hipòdrom i embellirem els accessos
Els Socialistes defensen que el trot s’ha d’entendre indiscutiblement com a part de la indústria que té Manacor, com a element generador de riquesa i foment de l’economia productiva.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 19/05/2019 - 05:39:00
Un dels principals compromisos que apareix en el programa electoral dels Socialistes de Manacor és que “assegurarem les inversions necessàries i treballarem en un canvi en el model d’apostes per a l’Hipòdrom.

ELS SOCIALISTES DE MANACOR, AMB L’HIPÒDROM. Visitaren les instal·lacions hípiques amb Catalina Cladera, candidata socialista a la presidència al Consell de Mallorca i Andreu Alcover, número dos de la candidatura insular, i es reuniren amb la junta directiva de la Federació Balear de Trot, de la qual Joan Llabata n’és el president.

Un dels principals compromisos que apareix en el programa electoral dels Socialistes de Manacor és que “assegurarem les inversions necessàries i treballarem en un canvi en el model d’apostes per a l’Hipòdrom de Manacor, embellirem els seus accessos i promocionarem el trot com a element identitari del nostre poble”.

La gestió i les competències envers l’Hipòdrom de Manacor estan en mans de l’Institut Hípic, organisme depenent del Consell de Mallorca i, precisament per aquest motiu, els Socialistes de Manacor convidaren...

La gestió i les competències envers l’Hipòdrom de Manacor estan en mans de l’Institut Hípic, organisme depenent del Consell de Mallorca i, precisament per aquest motiu, els Socialistes de Manacor convidaren a Catalina Cladera i Andreu Alcover, número u i número dos de la candidatura socialista insular, a visitar les instal·lacions hípiques i a tenir una reunió amb la junta directiva de la Federació Balear de Trot per conèixer de primera mà l’estat actual de l’Hipòdrom i quins són els objectius més immediats si els Socialistes aconsegueixen la presidència del Consell a partir del proper 26 de maig.

El sistema d’apostes, les inversions pendent de fer per part de l’Institut Hípic un cop l’Ajuntament de Manacor s’asseguri la cessió d’ús dels terrenys on s’ubica l’Hipòdrom i el pressupost municipal assignat al foment del trot i a l’embelliment dels voltants de les instal·lacions són els reptes de futur que la candidata a la batlia de Manacor, Núria Hinojosa, i la candidata a la presidència del Consell, Catalina Cladera, s’han marcat de forma prioritària per a la legislatura que està a punt de començar.

Els Socialistes defensen que el trot s’ha d’entendre indiscutiblement com a part de la indústria que té Manacor, com a element generador de riquesa i foment de l’economia productiva, tant pel sector primari que cultiva els farratges, com per tota l’activitat econòmica associada al cavall i a les carreres: criadors, menadors, preparadors, ferradors, manescals, aficionats a les apostes, personal de l’Hipòdrom, tendes especialitzades, etc. Manacor és trot.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado


1
1
Maria
Nos prometieron a las trabajadoras de la empresa de limpieza que seriamos funcionarios