Dissabte i diumenge se va jugar a Capdepera i Bunyola el Campionat de Balears
Voleibol Manacor premis: El Juvenil Masculí 4º classificat al campionat d'Espanya; y el Aleví Masculí campió de Balears y el Femení subcampió
La setmana pasada, del 1 al 5 de Maig, se va jugar a Soria el Campionat d’Espanya Juvenil Masculi amb la participació de 24 equips, dividits en 6 grups de 4 equips.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 07/05/2019 - 04:48:00
El Campió va esser el CV Xátiva que se va impossar per un clar 3-0 al Tarragona. Enhorabona a tots els jugadors, Técnics i als aficionats venguts de Manacor i que no se varen aturar d’animar al Manacor.

CLUB VOLEIBOL MANACOR. L’EQUIP LLEVANT MOBILIARI CV MANACOR, QUART CLASSIFICAT AL CAMPIONAT D’ESPANYA JUVENIL MASCULI. La setmana pasada, del 1 al 5 de Maig, se va jugar a Soria el Campionat d’Espanya Juvenil Masculi amb la participació de 24 equips, dividits en 6 grups de 4 equips. A la primera Fase, el nostre equip va debutar amb una lluitada victoria per 3-1 amb el CV Teruel. El segon partit amb Universitat de Granada decidía el primer lloc del Grup. El nostre equip després d’adelantarse per 2-0, va veure com l’equip andalús empatava el partit a 2 Sets.

Finalment el tiebreak del cinqué Set va caure del nostre costat per un clar 15-6. El tercer partit va esser amb Universitat de Valladolid i el nostre equip no va tenir cap problema per guanyar per un clar 3-0, i quedar classificat per la segona Fase com a primer de Grup. A la segona Fase els grups eran de 3 equips i el que quedava primer pasava directament a Semifinals. El primer partit el varem jugar amb el Boiro de Corunya, Campió de Galicia, al que varem guanyar per 3-1. El segon partit era amb el San Roque Batán de Las Palmas i el nostre equip va guanyar el partit per un clar 3-0 i aconseguía clasificarse per les Semifinals.

A la categoría Femenina hi varen participar 26 equips i el nostre equip va aconseguir la victoria guanyant al Soller en la Final. A la categoría masculina eran 8 els equipos inscrits i els nostres nins varen perdre la Final.

La semifinal la varem jugar amb el Sant Pere i Sant Pau de Tarragona. Després de guanyar amb claretat el primer Set, el nostre equip va baixar el seu nivell de joc i l’equip catalá se va adelantar per 2-1 al marcador. El nostre equip va aconseguir empatar a 2 Sets, peró no va poder aconseguir la victoria en el cinque Set, desaprofitant una oportunitat ùnica de ficarse a una Final d’un Campionat d’Espanya.

El partit pel tercer i quart lloc el varem jugar amb l’equip local, Rio Duero Soria. El partit va esser prácticament una repetició del partit de Semifinals i varem tornar a perdre al tiebreak del cinqué Set. El Campió va esser el CV Xátiva que se va impossar per un clar 3-0 al Tarragona. Enhorabona a tots els jugadors, Técnics i als aficionats venguts de Manacor i que no se varen aturar d’animar al Manacor.

L’EQUIP ALEVÍ MASCULI CAMPIO DE BALEARS I EL FEMENI SUBCAMPIO . Aquest pasat dissabte i diumenge se va jugar a Capdepera i Bunyola el Campionat de Balears de la categoría Alevi, tant masculina con femenina. A la categoría Femenina hi varen participar 26 equips i el nostre equip va aconseguir la victoria guanyant al Soller en la Final. A la categoría masculina eran 8 els equipos inscrits i els nostres nins varen perdre la Final devant el CV Portol.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado