Després de ser rebuts per la Directora gerent, Catalina Vadell i l'equip directiu
Els alumnes de primer de batxiller de l'IES Porto Cristo han visitat l'Hospital, Catalina Vadell i l'equip directiu han començat el recorregut que suposa participar en el "Projecte Salut"
Laboratori, Farmàcia, Anatomia Patològica, Esterilització i Pediatria. Han acabat la jornada prevista una xerrada sobre malalties mentals i drogues impartida per l'adjunta del servei de Psiquiatria, Alba Felez.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 11/03/2019 - 09:46:00
Recursos Humans, Joana Maria Vidal; també més informació sobre infermeria per part de Roberto Oyarbide així com informació sobre l'Hospital i els seus serveis amb Olga Provenzal.

ELS ALUMNES DE L'IES PORTO CRISTO PARTICIPEN DEL "PROJECTE SALUT". Aquest dilluns matí, els alumnes de primer de batxiller de l'IES Porto Cristo han visitat l'Hospital. Després de ser rebuts per la Directora gerent, Catalina Vadell i l'equip directiu, els alumnes de primer de batxiller de l'IES Porto Cristo han començat el recorregut que suposa participar en el "Projecte Salut" de l'Hospital.

Així han pogut conèixer en detalls alguns aspectes sobre les distintes categories professionals que conformen la plantilla de la mà de la sots-directora de Recursos Humans, Joana Maria Vidal; també més informació sobre infermeria per part de Roberto Oyarbide així com informació sobre l'Hospital i els seus serveis amb Olga Provenzal.

Per seguir la jornada han visitat els serveis de Laboratori, Farmàcia, Anatomia Patològica, Esterilització i Pediatria. Han acabat la jornada prevista una xerrada sobre malalties mentals i drogues impartida per l'adjunta del servei de Psiquiatria, Alba Felez.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado