Aquesta tercera edició es suma a les passades experiències de col·laboració
Inca aconsegueix 360.000 euros de finançament del SOIB per a dos projectes de Joves Qualificats Entitats Locals 2018 i que compten amb el cofinançament del Fons Social Europeu (FSE), juntament amb el SEPE
El primer projecte és «Inca Educa», es tracta d'un pla educatiu innovador i ambiciós de Ciutat, que va en línia amb els vint principis de la Carta de Ciutats Educadores i dóna fonaments al recentment assolit.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 13/11/2018 - 02:14:00
SOIB. “Gràcies a altres edicions, Inca ha aconseguit implantar el Programa de Reforç Escolar, el Pla d’Igualtat, el Catàleg de Camins Rurals o un sistema de geolocalització d’elements urbans”.

Inca aconsegueix 360.000 euros de finançament del SOIB per a dos projectes de Joves Qualificats. El Batle d'Inca, Virgilio Moreno, la regidora de Formació, Alice Weber, i altres membres del Consistori han donat la benvinguda als 15 Joves Qualificats que participaran a dos projectes emmarcats en el programa impulsat per el SOIB Jove-Qualificats Entitats Locals 2018 i que compten amb el cofinançament del Fons Social Europeu (FSE), juntament amb el SEPE.

Ambdós projectes suposaran una inversió de 360.000 euros -íntegrament destinat als salaris- i l’oportunitat als joves amb estudis superiors, tant de formació universitària com de formació professional de grau superior, de tenir una experiència professional d'un any de durada realitzant tasques d'acord a la seva titulació. «Hem de destacar que per a la majoria serà la primera experiència professional una vegada acabat els estudis, i amb aquests programes col·laboram, també, a millorar els serveis municipals», ha explicat Moreno.

El segon projecte és «Futur Jove 3.0» que compta amb la participació de 10 joves qualificats que realitzaran les següents obres o serveis: tasques de reforç escolar dirigit a l'alumnat de secundària.

El primer projecte és «Inca Educa», es tracta d'un pla educatiu innovador i ambiciós de Ciutat, que va en línia amb els vint principis de la Carta de Ciutats Educadores i dóna fonaments al recentment assolit segell d'Inca com a Ciutat Amiga de la Infància. El projecte compta amb un equip interdisciplinari i paritari de 5 joves qualificats especialitzats en els camps de la pedagogia, la psicologia, l'animació sociocultural i la història. Les tasques que realitzaran tendran a veure amb la participació i implicació dels infants en el municipi, en millorar el procés d'escolarització donant suport a les famílies amb més dificultat, en promoure els elements identitaris i el sentiment de pertinença a la ciutat i, finalment, promoure els serveis integrals a la família (educatius, culturals, lúdics, formatius i sociolaborals).

El segon projecte és «Futur Jove 3.0» que compta amb la participació de 10 joves qualificats que realitzaran les següents obres o serveis: tasques de reforç escolar dirigit a l'alumnat de secundària, de promoció del civisme i la sostenibilitat ambiental, de gestió i millora dels programes del Museu del Calçat, de millora de la gestió pública amb actuacions de caràcter jurídic i econòmic- financer.

Aquesta tercera edició es suma a les passades experiències de col·laboració entre el Centre de Formació de l’Ajuntament d’Inca i el Programa Joves Qualificats, impulsat pel SOIB. “Gràcies a altres edicions, Inca ha aconseguit implantar el Programa de Reforç Escolar, el Pla d’Igualtat, el Catàleg de Camins Rurals o un sistema de geolocalització d’elements urbans”, ha explicat la regidoria de Formació i Ocupació, Alice Weber. En quant a inversions, el curs 2018-2019 del programa suposa un increment del 8,4% respecte la passada edició.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado