Dissabte dia 13 tendrà lloc el Campionat d’Espanya de Marxa Nòrdica Absolut.
Capdepera: Ja són XVII edicions de la Mostra de la Llampuga, inclosa dins el Cap de Setmana del Peix Fresc, enguany els dies 12, 13 i 14 d’octubre
Dissabte 13 d’octubre es continua amb la paella gegant, cuinada pels pescadors de Cala Rajada amb dues paelles: una de 700 racions i una de 500. Tot un espectacle que acaba amb un bon gust de boca.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 09/10/2018 - 20:39:00
Diumenge dia 14 és el dia de la XVII Mostra de la Llampuga. Com cada any, es muntaran 21 expositors, un dels quals és de postres. L’obertura del recinte serà a les 12h del migdia.

Vint receptes diferents amb la llampuga com a ingredient principal. Ja són XVII edicions de la Mostra de la Llampuga, inclosa dins el Cap de Setmana del Peix Fresc, enguany els dies 12, 13 i 14 d’octubre. Aquest matí s’ha presentat el programa de la Fira gastronòmica donant èmfasi al X concurs de tapes, a la tasca realitzada durant els desset anys per consolidar la fira i a l’augment de racions de paella de dissabte a la nit.

El cap de setmana començarà divendres 12 d’octubre, amb la Nit de tapes al moll a partir de les 20h i a les 21h, tendrà lloc la desena edició del Concurs de tapes. A la nit de tapes els assistents podran trobar 17 bars i restaurants diferents que ofereixen tapes diverses i a preus econòmics. La vetllada estarà amenitzada amb la música de Chevy’s Band i Tani Mas Band.

Al migdia es podrà gaudir de l’actuació de Mallorca Men’s Gay Chorus i per finalitzar la jornada hi haurà un espectacle de focs d’artifici. Els tiquets dels plats valdran 2€ i es podran comprar el diumenge al moll.

Dissabte 13 d’octubre es continua amb la paella gegant, cuinada pels pescadors de Cala Rajada amb dues paelles: una de 700 racions i una de 500. Tot un espectacle que acaba amb un bon gust de boca. Els tiquets de la paella valdran 4€ i els podran comprar al mateix recinte. Després de sopar, tendrà lloc la darrera verbena d’estiu, la Verbena marinera amb Vandeshow i Val 9.

Diumenge dia 14 és el dia de la XVII Mostra de la Llampuga. Com cada any, es muntaran 21 expositors, un dels quals és de postres. L’obertura del recinte serà a les 12h del migdia, moment en que es farà la inauguració oficial amb les autoritats. L’horari serà de 12h a 16h i de 18h a 22h. Al migdia es podrà gaudir de l’actuació de Mallorca Men’s Gay Chorus i per finalitzar la jornada hi haurà un espectacle de focs d’artifici. Els tiquets dels plats valdran 2€ i es podran comprar el diumenge al moll. Com a mesura per reduir residus, l’any passat s’eliminaren els tiquets de paper i es varen crear unes monedes de la fira que enguany porten el logo de la llampuga imprès. A més, els tassons del bar també seran reutilitzables.

A la presentació hi ha intervengut el batle de Capdepera, Rafel Fernández; la regidora de Fires i Festes, Carmen Corraliza; el Patró Major de la Confraria de Pescadors, Pedro Mercant; el president de l’Associació Hotelera de Capdepera, Joan Ferrer; i el president de l’Associació d'oferta complementària, bars, restaurants i oci de Llevant, Antoni Pastor.

Campionat d’Espanya de Marxa Nòrdica. Coincidint amb el Cap de Setmana del Peix fresc, dissabte dia 13 tendrà lloc el Campionat d’Espanya de Marxa Nòrdica Absolut. Des de dijous s’han organitzat activitats per als participants i acompanyants, com rutes senderistes i visites turístiques. Divendres a les 19h al Centre Cap Vermell tendrà lloc la benvinguda als participants i una conferència sobre Lla salut i l’esport.

Dissabte capvespre, a les 16h, es donarà la sortida al campionat des del Centre Cap Vermell i a les 21h, al moll, tendrà lloc l’entrega de trofeus als guanyadors. Aquest esdeveniment està organitzat per la FEDME, la FBME i el Club Myotragus, amb la col·laboració de l’Associació Hotelera i l’Ajuntament de Capdepera. A la presentació hi ha intervengut el president del Club Myotragus i representant del Comitè, Suso Rexach.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado