S'obri el carrer Puig de Massanella que millora la connectivitat del barri de Crist Rei
L'Ajuntament d'Inca ha obert el tram que quedava pendent del carrer Puig de Massanella i que connecta amb l'avinguda del General Luque
En aquests moments ja se circula per la zona, i des de l'àrea de Mobilitat s'anirà analitzant el trànsit de la zona per comprovar si l'actuació feta s'ha de complementar amb altres petites accions a la zona.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 09/07/2018 - 05:32:00
Puig de Massanella; amb els serveis de clavegueram, aigües pluvials, aigua potable, aigua, enllumenat públic, telefonia i baixa tensió. A més, els treballs d'obertura han suposat enderrocar una edificació existent.

S'obri el carrer Puig de Massanella que millora la connectivitat del barri de Crist Rei amb l'entrada d'Inca. L'Ajuntament d'Inca ha obert el tram que quedava pendent del carrer Puig de Massanella i que connecta amb l'avinguda del General Luque. Es tracta d'un projecte de fa més de 30 anys que s'ha recuperat amb la intenció de millorar l'accés a la zona nova del barri de Crist Rei i guanyar en fluïdesa en una zona que als darrers anys suporta un alt índex de trànsit.

El Batle d'Inca, Virgilio Moreno, el tinent batle d'Inversions, Àngel Garcia, la regidora de Mobilitat, Antonia Triguero i la regidora de Formació, Alice Weber, han visitat la zona per conèixer el resultat de l'obra. En total, l'actuació ha tengut un cost de 37.000 euros. «Entenem que ja en el seu temps era una obra necessària, i amb el pas de temps, s'ha demostrat que serà un lloc de pas necessari per a la barriada i per la ciutat», ha dit Garcia.

Es tracta d'un projecte de fa més de 30 anys que s'ha recuperat amb la intenció de millorar l'accés a la zona nova del barri de Crist Rei i guanyar en fluïdesa en una zona que als darrers anys.

El projecte ha tengut una durada de poc més de tres mesos. Ha consistit amb l'obertura d'uns 50 metres que quedaven pendents al carrer Puig de Massanella; amb els serveis de clavegueram, aigües pluvials, aigua potable, aigua, enllumenat públic, telefonia i baixa tensió. A més, els treballs d'obertura han suposat enderrocar una edificació existent i la consolidació dels terrenys per procedir a la urbanització.

El tram de vial que s'ha realitzat consisteix en la prolongació del carrer Puig de Massanella per a la seva comunicació amb el carrer Poeta Joan Alcover. La intervenció ha suposat la creació d'una àrea d'aparcament en cordó per donar servei a la zona. En aquests moments ja se circula per la zona, i des de l'àrea de Mobilitat s'anirà analitzant el trànsit de la zona per comprovar si l'actuació feta s'ha de complementar amb altres petites accions a la zona.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado