Farruquito By Night guanya el Premi Artà
Fantastic BS i Xisco Bennàssar guanyen el Gran Premi de Manacor 2018 per a cavalls de tres anys, un recorregut de 2.375 metres i dotada amb 18.000 euros en premis
Fantastic BS ha estat el clar dominador de la prova, passant davant només llançar-se l'autostart i marcant el ritme que més li convenia. Flamenca de Font, després d'haver botat a la sortida.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 11/06/2018 - 01:41:00
La Gran Diada Hípica de l'Hipòdrom de Manacor ha tingut com a prova estrella el Gran Premi de Manacor, per a cavalls de tres anys, un recorregut de 2.375 metres i dotada amb 18.000 €.

Fantastic BS i Xisco Bennàssar guanyen el Gran Premi de Manacor 2018. El president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, ha fet entrega del trofeu al guanyador acompanyat del conseller de Desenvolupament Local, Joan Font i el president de l’Institut de l’Esport Hípic de Mallorca (IEHM), Jaume A. Ramis. La Gran Diada Hípica de l'Hipòdrom de Manacor ha tingut com a prova estrella el Gran Premi de Manacor, per a cavalls de tres anys, un recorregut de 2.375 metres i dotada amb 18.000 euros en premis.

Fantastic BS ha estat el clar dominador de la prova, passant davant només llançar-se l'autostart i marcant el ritme que més li convenia. Flamenca de Font, després d'haver botat a la sortida de la primera corba, ha recuperar els metres perduts, essent l'única que ha intentat questionar la superioritat del cavall menat per Xisco Bennàssar. El fill de Repeat Love ha aguantat la primera plaça, imposant-se a 1'18''3. Far West ha aprofitat els darrers metres, aconseguint la segona plaça a 1'18''4, menat per Toni Riera. En tercer lloc ha arribat Flamenca de Font a 1'18''7, amb Joan Bauzà.

Farruquito By Night ha estat el gran dominador de la prova, imposant-se sense massa dificultats a 1'20''7 de mans de Juan Carlos Rotger. En segon lloc ha arribat Flamenc de Font, amb Joan Toni Riera.

El president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, ha fet entrega del trofeu al guanyador acompanyat del conseller de Desenvolupament Local, Joan Font, el president de l’Institut de l’Esport Hípic de Mallorca (IEHM), Jaume A. Ramis, i del president de la Federació Balear de Trot (FBT), Joan Llabata.

Gran Premi de Manacor. 2375m. Autostart

1. Fantastic BS (Francesc Bennàsar) 1'18''3

2. Far West VX (Antoni Riera) 1'18''4

3. Flamenca de Font (Joan Bauzà) 1'18''7

4. Fuck Me I'm Famous (Antoni Frontera) 1'18''8

Farruquito By Night guanya el Premi Artà

A la sessió matinal de la Gran Diada Hípica, tenia el Premi Artà com a prova destacada. Aquesta carrera, amb un recorregut de 2.375 metres, estava reservada a poltres de tres anys nacionals, segona en importància de la reunió per als cavalls de la generació “F”.

Farruquito By Night ha estat el gran dominador de la prova, imposant-se sense massa dificultats a 1'20''7 de mans de Juan Carlos Rotger. En segon lloc ha arribat Flamenc de Font, amb Joan Toni Riera. La tercera plaça se l'ha adjudicat Fresquet de Llevant, amb Toni Frontera.

Premi Artà. 2375m. Autostart

1. Farruquito By Night (Juan Carlos Rotger) 1'20''7

2. Flamenc de Font (Joan Antoni Riera) 1'20''8

3. Fresquet de Llevant (Antoni Frontera) 1'20''9

4. Frozen SB (Joan Bauzà) 1'21''2.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado