Treballadors, com de clients de l’empresa s’han volgut sumar a la iniciativa.
Hiper Centro en col·laboració amb l’Hospital de Son Espases i El Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears promociona i facilita la donació de sang, a les seves instal·lacions entre el seu personal i els seus clients
Hiper Centro vol donar les gràcies als seus treballadors i clients per la implicació i esperit sol·lidari que han demostrat en aquests moments en que tantes vides depenen del compromís ciutadà continuat.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 06/03/2018 - 08:42:00
Hiper Centro, assabentat per l’Hospital de Son Espases de la necessitat de promoure les donacions de sang, amb la col·laboració del Banc de Sang i Teixits de les Balears ha començat una campanya de promoció.

Hiper Centro en col·laboració amb l’Hospital de Son Espases i El Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears promociona i facilita la donació de sang, a les seves instal·lacions entre el seu personal i els seus clients. Hiper Centro, assabentat per l’Hospital de Son Espases de la necessitat de promoure les donacions de sang, amb la col·laboració del Banc de Sang i Teixits de les Balears ha començat una campanya de promoció de la donació entre el seu personal. En aquest moment ja hi ha hagut dos dies en els que la unitat mòbil d’extracció del Banc de Sang s’ha desplaçat a les instal·lacions d’Hiper Centro, on tant un gran nombre de treballadors, com de clients de l’empresa s’han volgut sumar a la iniciativa.

El personal d’Hiper Centro i els seus clients han demostrat un remarcable esperit sol·lidari que ha causat que es superessin amb molt les expectatives de participació. Degut a aquest èxit l’empresa ha decidit programar una tercera jornada de donació i que continuarà en contacte amb tant amb l’Hospital de Son Espases com amb el Banc de Sang i Teixits per oferir la seva col·laboració en el moment en que la considerin necessària. Hiper Centro vol donar les gràcies als seus treballadors i clients per la implicació i esperit sol·lidari que han demostrat en aquests moments en que tantes vides depenen del compromís ciutadà continuat amb la donació de sang.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado