Bàsquet Pla, 63 - Mini masc. Agrupació Mútua, 68
Començament d’any amb molts de partits dels equips del Bàsquet Manacor. Destacam la victòria del mini femení B a Santanyí, en el partit més emocionant de la setmana
A falta de 25 segons el Santanyí es va posar per davant 33 a 32, però les manacorines van reaccionar amb un robatori de pilota i un triple que va significar la victòria.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 17/01/2018 - 00:29:00
Bàsquet Manacor: més que bàsquet. Mini Femení B Forn Ca'n Tòfol Santanyí, 33 - Bàsquet Manacor, 35. Començament d’any amb molts de partits dels equips del Bàsquet Manacor. Destacam la victòria del mini.

Bàsquet Manacor: més que bàsquet. Mini Femení B Forn Ca'n Tòfol Santanyí, 33 - Bàsquet Manacor, 35. Començament d’any amb molts de partits dels equips del Bàsquet Manacor. Destacam la victòria del mini femení B a Santanyí, en el partit més emocionant de la setmana. A falta de 25 segons el Santanyí es va posar per davant 33 a 32, però les manacorines van reaccionar amb un robatori de pilota i un triple que va significar la victòria.

Infantil Masculí A Restaurant Es Parc

Bàsquet Manacor, 60- La Salle, 92

Gran partit de l’infantil especial contra el líder, un equip amb un gran potencial físic i tècnic al qual va plantar cara durant els 40 minuts tot i la sortida fulgurant de La Salle al primer període. Cal destacar l’actitud de l’equip durant tota la temporada que li permet mantenir-se a la part alta de la classificació. Enhorabona.

Infantil Masculí B Tot Motor

Ciutat De Palma, 84 Bàsquet Manacor, 47

L'equip de Palma fou superior als nostres jugadors però el nostre equip lluità de valent, mostrà unes gran ganes de competir i tingué una excel.lent actitud al llarg dels quaranta minuts.

Infantil Femení Bufete Perelló

Bàsquet Manacor 48- Basquet Pla 53

Partit irregular de les infantils, amb moments de gran intensitat i encert i d’altres en què van cometre errades innecessàries que impediren reduir el petit avantatge de l’equip visitant.

Altres resultats

Ugui B Wibo 66 Júnior Masculí B Santandreu Sureda,32

Ciutat D'inca Ristretto Café A 97- Mini Masc. A Pascual Bassa, 53

Infantil Masc. C Coansa Balear, 56 -Cide, 26

Bàsquet Pla, 63 - Mini masc. Agrupació Mútua, 68

Mini Fem. Creuers Illa Balear, 55 - S'Indioteria, 41..

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado