La inversió consisteix a 3 projectes localitzats a diversos punts del municipi.
L'equip de govern de l'Ajuntament d'Inca ha aprovat una inversió de prop de 50.000 euros en concepte de millores de les lluminàries al nucli urbà
14.520 euros en el canvi de lluminàries al pont de l'avinguda dels Reis Catòlics, al carrer Llubí, a l'aparcament de la piscina coberta de Crist Rei i a la zona de jocs del carrer fra Antoni Torrens.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 10/01/2018 - 06:07:00
20.215 euros i afectarà tres rodones amb els seus accessos per a vianants i a la part per als vianants de la zona del Parc Europa. El darrer projecte comptarà amb una inversió de 13.310 euros.

L'Ajuntament d'Inca inverteix prop de 50.000 euros en millores lumíniques a diverses zones del municipi. L'equip de govern de l'Ajuntament d'Inca ha aprovat una inversió de prop de 50.000 euros en concepte de millores de les lluminàries al nucli urbà. Els tècnics municipals han considerat que es tracta d'una despesa necessària perquè es tracta de llocs sensibles on la qualitat de la il·luminació és baixa. Aquestes accions són una passa més dins la planificació de l'Ajuntament per tal d'aconseguir una il·luminació adequada i millorar l'eficiència energètica de la xarxa municipal. La inversió consisteix a 3 projectes localitzats a diversos punts del municipi.

Així, es preveu destinar 14.520 euros en el canvi de lluminàries al pont de l'avinguda dels Reis Catòlics, al carrer Llubí, a l'aparcament de la piscina coberta de Crist Rei i a la zona de jocs del carrer fra Antoni Torrens. A aquesta intervenció es contemplen zones d'afluència tant de trànsit rodat com de vianants. El segon projecte preveu la substitució de les llums dels fanals per integrar-hi tecnologia LED. La despesa serà de 20.215 euros i afectarà tres rodones amb els seus accessos per a vianants i a la part per als vianants de la zona del Parc Europa. El darrer projecte comptarà amb una inversió de 13.310 euros.

El Carnaval d'Inca repartirà quasi 8.000 euros en premis a les millors comparses i carrosses. Casal de Joves sa Fàbrica fins a la mateixa setmana dels esdeveniments.

Els treballs, principalment, consistiran en la substitució de les lluminàries amb l'objectiu d'augmentar la qualitat de la il·luminació i millorat l'eficiència. Així, els treballs es realitzaran a les pistes multiusos ubicades a la zona de la piscina coberta municipal i a les pistes multiusos ubicades a l'avinguda del Tren. Per part de l'Ajuntament, s'ha anunciat que ben aviat es posaran en marxa noves iniciatives encaminades a millorar la il·luminació de diverses zones públiques. L'objectiu per part de l’equip de govern és augmentar la seguretat i, a més, millorar l’atractiu de les diferents zones d'afluència d'empreses.

El Carnaval d'Inca repartirà quasi 8.000 euros en premis a les millors comparses i carrosses. Des de l'àrea de Participació Ciutadana s'han donat a conèixer les bases que regiran la celebració de sa Rueta i de sa Rua d'enguany. L'objectiu, com cada any, és fomentar que la gent col·labori a muntar les desfilades. Sa Rueta se celebrarà el pròxim 8 de febrer, Sa Rua es realitzarà el dissabte 10 de febrer i l'Enterrament de la Sardina es durà a terme el dimarts 13 de febrer. Per part dels responsables municipals s'ha fet una crida per tal que la gent comenci a apuntar-se. Com és habitual les inscripcions es realitzaran al Casal de Joves sa Fàbrica fins a la mateixa setmana dels esdeveniments.

En el cas concret de sa Rueta, el jurat escollirà fins a cinc premis que oscil·len entre els 500 euros del primer i els 250 euros del cinquè classificat. A la Rua s'estableixen premis per comparses, amb premis d'entre 900 euros i 300 euros, i carrosses, amb guardons d'entre 800 i 200 euros. Per altra banda, fins al pròxim 24 de gener, es podran presentar les propostes d'imatge per anunciar el Carnaval a Inca. Passada aquesta data es reunirà el jurat per escollir el treball guanyador; que servirà per anunciar aquests esdeveniments. 

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado