El fogueró es muntarà dia 16 de gener al matí a la plaça de sa Bassa.
Avui comencen les activitats que ha organitzat el Departament d'Educació de l'Ajuntament de Manacor per a la celebració de Sant Antoni amb els escolars
Produccions de Ferro. Alumnat de 6è d'educació infantil. Dia 12 de gener, de les 9.30 a les 13.30 h a l'envelat de Sant Antoni, a la rambla del Rei En Jaume. Les activitats també es faran a Porto Cristo i Son Macià.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 10/01/2018 - 06:22:00
Dia 10 de gener, de les 9.30 h a les 13.30 h a l'envelat de Sant Antoni, a la rambla del Rei En Jaume. Un vestit nou per a sant Antoni, animació sobre la vida del sant i la tradició de la festa.

Activitats per a la celebració de Sant Antoni amb els escolars. El Departament d’Educació organitza activitats i tallers amb motiu de la celebració de Sant Antoni. Avui comencen les activitats que ha organitzat el Departament d'Educació de l'Ajuntament de Manacor per a la celebració de Sant Antoni amb els escolars. Aquestes activitats estan destinades a diferents cursos d'educació infantil i primària i hi participen alumnes de totes les escoles de Manacor, en sessions prèviament concertades.

Les activitats són les següents: Sant Antoni fa amics, taller per a l'elaboració de les figures que conformaran el fogueró dels escolars. Alumnat de 6è de primària amb els artistes d'Artcoolactiu Dies 10, 11 i 12 de gener, de 9.30 a 13.30 h a l'Espai Na Camel·la. El fogueró es muntarà dia 16 de gener al matí a la plaça de sa Bassa. Una glosa mai fa nosa, taller de glosat i combats de picat. Alumnat de 4t de primària amb els Glosadors de Mallorca.

Dia 10 de gener, de les 9.30 h a les 13.30 h a l'envelat de Sant Antoni, a la rambla del Rei En Jaume. Un vestit nou per a sant Antoni, animació sobre la vida del sant i la tradició de la festa. A càrrec de Produccions de Ferro. Alumnat de 2n de primària. Dia 11 de gener, de les 9.30 a les 13.30 h a l'envelat de Sant Antoni, a la rambla del Rei En Jaume. Sona, sona, Sant Antoni, taller per conèixer i interpretar la música de Sant Antoni. A càrrec de Produccions de Ferro. Alumnat de 6è d'educació infantil. Dia 12 de gener, de les 9.30 a les 13.30 h a l'envelat de Sant Antoni, a la rambla del Rei En Jaume. Les activitats també es faran a Porto Cristo i Son Macià.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado