MANACOR: CONCERT D’ORGUE DISSABTE 18 A LES 12 HORES.
Manacor: 2ºconcert de la temporada tardor-hivern Antoni Balaguer: S’ha de recordar que són breus de 30 minuts de durada i a les 12 del migdia dels dissabtes
Don Toni vingué alguns anys a Manacor a donar classes al Col·legi de la Puresa, facilitant així que molts alumnes no s’haguessin de traslladar a Palma. L’entrada és lliure, i els donatius es destinen...
AGENCIA MANACORNOTICIAS 14/11/2017 - 07:05:00
Cal recordar que és possible concertar visites guiades a l’orgue i al Convent mitjançant la Comissió de l’Orgue, gestionada des de les parròquies de Manacor.

CONCERT D’ORGUE DISSABTE 18 A LES 12 HORES. Convent Organis Festival ofereix el segon concert de la temporada tardor-hivern. Antoni Balaguer és l’organista convidat a l’Orgue del Convent de Sant Domingo, intèrpret que forma part de l’Aula d’Orgue del Conservatori Professional de Mallorca i que és habitual en els festivals de Manacor, Santanyí i Palma.

S’ha de recordar que els concerts són breus, de 30 minuts de durada i a les 12 del migdia dels dissabtes. És una bona ocasió per gaudir de la música tranquil·lament, en un ambient recollit. Antoni Balaguer presenta un programa que abraça diversos compositors de gran calada, com Antonio de Cabezón, J.S. Bach, Correa de Arauxo, Zipoli, Durante i Brahms i Matheu. Antoni Balaguer realitza una tasca personal d’estudi del compositor Antoni Matheu, que fou mestre de molts de músics actuals de les Illes.

Don Toni vingué alguns anys a Manacor a donar classes al Col·legi de la Puresa, facilitant així que molts alumnes no s’haguessin de traslladar a Palma. L’entrada és lliure, i els donatius es destinen a la restauració de l’orgue. Cal recordar que és possible concertar visites guiades a l’orgue i al Convent mitjançant la Comissió de l’Orgue, gestionada des de les parròquies de Manacor.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado