EL BÀSQUET MANACOR ES POSA EN MARXÀ. PRIMERS PARTITS
Bàsquet Manacor: Aquest proper cap de setmana comença la MINI COPA en categoria infantil. Els nostres equips masculins i femenins hi participaran
Recordau que el Setembre es totalment gratuït!!! Ens veim al Poliesportiu de La Salle els dilluns i els dimecres de 17:30 a 18:30!!!
AGENCIA MANACORNOTICIAS 12/09/2017 - 12:26:00
Restaurant Es Parc i els nins del Cadet Masculí Agrupació Mútua varen disputar partits de pretemporada contra les companyes del Bàsquet Molinar i contra els companys del CIDE.

EL BÀSQUET MANACOR ES POSA EN MARXÀ. PRIMERS PARTITS I INICI DE L'ESCOLETA!!!. El passat cap de setmana, les nines del nostre equip infantil femení Bufete Perelló, els nins de l'Infantil A Restaurant Es Parc i els nins del Cadet Masculí Agrupació Mútua varen disputar partits de pretemporada contra les companyes del Bàsquet Molinar i contra els companys del CIDE.

Sensacions molts positives dels tres equips del nostre Club, amb moments de molt bon bàsquet i amb una gran actitud de tots els jugadors i jugadores!!! Daltra banda, aquest proper cap de setmana comença la MINI COPA en categoria infantil. Els nostres equips masculins i femenins hi participaran. Esperam que tots els nins i nines disfrutin molt i que juguin amb moltes ganes i il.lusió.

AL LLARG DEL MÉS DE SETEMBRE L'ESCOLETA DEL BÀSQUET MANACOR OBRE LES SEVES PORTES DE MANERA GRATUÏTA.. Dia 13 els nins i nines iniciaren un nou curs escolar i també començà l'ESCOLETA DEL CLUB BÀSQUET MANACOR!!! Si us fa ganes que els vostres fills o filles s'inicïin en un esport d'equip amb valors positius dins un ambient sa i alegre, veniu a provar la nostra tasca educativa i esportiva!!! Recordau que el Setembre es totalment gratuït!!! Ens veim al Poliesportiu de La Salle els dilluns i els dimecres de 17:30 a 18:30!!!  

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado