Des de la Intersindical es valora de manera molt positiva que s’obri un escenari creïble
L'STEI Intersindical reclama una solució ràpida al Govern per a l'edifici dels Sementals de Manacor un cop l’Ajuntament ha renunciat als 450.000 € que havia invertit
L’STEI Intersindical sol·licita que la Conselleria d’Educació invertesqui, com més aviat millor, els 1,4 milions d’euros compromesos per a l’adequació de l’edifici dels Sementals de Manacor.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 12/09/2017 - 06:41:00
Consell Escolar Municipal, amb la dotació d’uns bons equipaments escolars i per una distribució equitativa entre els centres públics i concertats dels alumnes amb necessitats educatives especials.

L’STEI RECLAMA UNA SOLUCIÓ RÀPIDA A LA CONSELLERIA D’EDUCACIÓ PER A L’EDIFICI DELS SEMENTALS DE MANACOR. Aquest fet permetrà dotar d’unes infraestructures adients el CIEEM Simó Ballester. L’STEI Intersindical sol·licita que la Conselleria d’Educació invertesqui, com més aviat millor, els 1,4 milions d’euros compromesos per a l’adequació de l’edifici dels Sementals de Manacor, un cop l’Ajuntament ha renunciat als 450.000 euros que havia invertit per a la reforma del local.

Des de la Intersindical es valora de manera molt positiva que s’obri un escenari creïble i efectiu que pot donar d’una vegada una solució satisfactòria per a totes les parts: per una banda, la necessitat d’espais adients per al projecte pedagògic d’un centre integrat d’ensenyaments elementals de música ja iniciat el curs passat i que va incorporant nous cursos a l’etapa d’infantil; i per l’altra, nous equipaments per a l’IMAS que també veu recompensats els 600.000 euros que va aportar en el seu moment per a la reforma de l’edifici.

L’STEI Intersindical seguirà fent feina per la millora de la qualitat del nostre sistema educatiu, en totes les seves etapes de l’aprenentatge i, d’una manera concreta al municipi de Manacor, perquè es duguin a terme els acords i les mesures acordades per tots els centres docents en el si del Consell Escolar Municipal, amb la dotació d’uns bons equipaments escolars i per una distribució equitativa entre els centres públics i concertats dels alumnes amb necessitats educatives especials.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado


1
1
Manuel Rosas
Cuando se intente utilizar esta "infraestructura" , habrá que "reacondicionarla" de nuevo , con sus correspondientes "sobrecostes"