Des de l'àrea de Promoció Econòmica es preveu donar continuïtat al cicle
Es posa en marxa el Cicle de conferències IncaBusiness per fomentar l'emprenedoria a la ciutat. Entre els mesos de setembre i desembre, el saló d'actes del Museu del Calçat i de la Pell
El cicle començarà el pròxim dijous 14 de setembre amb la xerrada «Perspectives econòmiques 2018» a càrrec de l'economista Robert Casajuna. El 5 d'octubre el consultor empresarial Javier González.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 11/09/2017 - 09:25:00
Batle, Virgilio Moreno, la regidora de Promoció Econòmica, María José Fernández, la gerent de l'Institut d'Innovació Empresarial de les Illes Balears (IDI), Nuria Hinojosa.

Es posa en marxa el Cicle de conferències IncaBusiness per fomentar l'emprenedoria a la ciutat. Entre els mesos de setembre i desembre, el saló d'actes del Museu del Calçat i de la Pell acollirà el cicle de conferències IncaBusiness. Es tracta d'un esdeveniment que té com a objectiu apropar als inquers la realitat del món empresarial i les tendències en diferents camps com l'emprenedoria, el màrqueting o l'estratègia econòmica.

La presentació de les xerrades ha comptat amb la presència del Batle, Virgilio Moreno, la regidora de Promoció Econòmica, María José Fernández, la gerent de l'Institut d'Innovació Empresarial de les Illes Balears (IDI), Nuria Hinojosa, representants de Empenta, Secot, l'Associació de Comerciants, i Activa’t Inca. «Posam tot això en marxa amb una clara voluntat d'ajudar, dintre de ses nostres possibilitats, a millorar les dinàmiques de funcionament de les empreses al nostre municipi», ha dit Moreno.

Es tracta d'un esdeveniment que té com a objectiu apropar als inquers la realitat del món empresarial i les tendències en diferents camps com l'emprenedoria, el màrqueting o l'estratègia econòmica.

El cicle començarà el pròxim dijous 14 de setembre amb la xerrada «Perspectives econòmiques 2018» a càrrec de l'economista Robert Casajuna. El 5 d'octubre el consultor empresarial Javier González parlarà sobre «Els quatre elements que determinen el creixement d'un negoci». Mentre el 9 de novembre serà el torn de Gabriel Coll, Conseller Delegat del Grup Quely; qui relatarà l'evolució de la famosa empresa inquera i com ha evolucionat per a continuar com a referència al sector.

La darrera conferència serà a càrrec de l'inventor del mètode tangram, César Llorente; qui explicarà com ser emprenedor dins la mateixa organització. Totes les conferències d'aquest primer cicle es duran a terme al Museu del Calçat i la Pell i totes elles a les 19.30 h. «Hem de destacar que hem comptat, des del primer moment amb el suport dels mateixos empresaris que a través d'associacions i organitzacions ens han fet arribar propostes per convidar als diferents ponents; sempre cercant un perfil didàctic i de profit amb les diferents temàtiques que es proposen», ha comentat Fernández.

Des de l'àrea de Promoció Econòmica es preveu donar continuïtat al cicle amb noves propostes de conferències. Aquesta acció és una de diferents iniciatives municipals com són les subvencions per emprenedors i empreses que contractin treballadors del nostre municipi així o el Punt d'Atenció i Servei de l'Emprenedor que des del primer moment que varen accedir al govern municipal varen posar en marxa amb una clara voluntat d'ajudar, dintre de ses nostres possibilitats, a millorar les dinàmiques de funcionament de les empreses.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado


1
1
Manuel Rosas
Ciclo muy interesante de conferencias Ojalá otros municipios también las programasen