PIMECO
ELS MERCATS MUNICIPALS RECLAMEN UN MODEL DE CIUTAT QUE GARANTEIXI L’ACCESSIBILITAT ALS SEUS VOLTANTS
AFIRMEN QUE MOLTS DESAPAREIXERAN SI S’EMPITJOREN ELS ACCESSOS SENSE SOLUCIONS D’APARCAMENT I TRANSPORT PÚBLIC.
pimeco.com 10/07/2020 - 09:04:03
LA FEDERACIÓ DE MERCATS PERMANETS DE MALLORCA S’ADHEREIX A PIMECO 

ELS MERCATS MUNICIPALS RECLAMEN UN MODEL DE CIUTAT QUE GARANTEIXI L’ACCESSIBILITAT ALS SEUS VOLTANTS

AFIRMEN QUE MOLTS DESAPAREIXERAN SI S’EMPITJOREN ELS ACCESSOS SENSE SOLUCIONS D’APARCAMENT I TRANSPORT PÚBLIC

La Federació de Mercats Permanents de Mallorca forma part des d’avui de la Patronal del Petit i Mitjà Comerç de Mallorca (PIMECO). Aquesta federació , integrada pels mercats de l’Olivar, Pere Garau, Santa Catalina, Llevant i el mercat cobert d’Inca, reclama als ajuntaments mesures efectives per a millorar l’accessibilitat a les ciutats per a garantir la seva supervivència. Un assumpte que va en la línea del que sempre ha defensat PIMECO: peatonalitzar sí però donant eines i solucions als ciutadans per a que puguin accedir als centres urbans i als barris. 

Segons la Presidenta de la Federació de Mercats Permanents, Aina Moyà, els petits han d’estar units ara més que mai per cercar eines que ajudin a sobreviure al petit comerç. Un argument que també ha defensat el president de Pimeco, Toni Fuster. “Els mercats dónen vida a les ciutats, són vitals per a mantenir la idiosincràcia dels barris i són els principals defensors del producte local”. 

Els presidents dels 5 principals mercats permanents de Mallorca defensen els mercats tradicionals en front de les modes actuals que els volen convertir en grans centres gastronòmics. “Som els principals distribuidors del producte km 0 i volem seguir garantint la supervivencia del producte de Mallorca” afirmen.
 
 
Reciente
Visto
Comentado