EUIB
EUIB manifesta discrepàncies al decret d'habitatge
Esquerra Unida de les Illes Balears (EUIB), manté una posició contrària a la decisió del parlament sobre el decret d'habitatge.
premsaeuib 08/04/2020 - 08:32:42

EUIB manifesta discrepàncies al decret d'habitatge

Esquerra Unida de les Illes Balears (EUIB), manté una posició contrària a la decisió del parlament sobre el decret d'habitatge.

En quan a contingut la organització manté la discrepància amb dos punts: 

1. Estem frontalment en contra de que el Govern de les Illes Balears pugui autoritzar la cessió de sol públic a 50 anys a agents privats. És una vergonya que des de l'administració pública regali el que és de tots, lo públic.

2. Per altre banda no podem estar d'acord amb que el Col·legi d'arquitectes de les Illes Balears, pugui participar de la tramitació administrativa. No és permissible, les tramitacions les han de fer treballadors públics per evitar, els riscos que poden generar els interessos privats. 

Aquests dos elements permeten intuir un intent de privatització encoberta de serveis i bens de totes i tots els ciutadans de les Illes Balears.

No obstant el contingut, EUIB també va manifestar a través del seu diputat Pablo Jiménez volíem la tramitació del decret via projecte de llei. Que hagués permès la participació de totes les formacions polítiques amb representació en el parlament. Aprovar els elements així genera un precedent de furtar el debat parlamentari de les qüestions que afecten a les ciutadanes de les Illes Balears. 

En paraules del diputat d'EUIB, dins Unides Podem, Pablo Jiménez, "Tenim dubtes de la legalitat del procediment, aquest fet furta el debat parlamentari entorn a aquesta posició.Aquesta aprovació obri la porta a regalar sol públic i a permetre que ens privats participin de les tramitacions administratives. És un llàstima no poder haver participat del mateix (Ja que EUIB no participa de la diputació permanent), per tant no estem d'acord. "


Reciente
Visto
Comentado