Capdepera
Rafel Fernández és nomenat batle de l’Ajuntament de Capdepera
Rafel Fernández Mallol (PSIB-PSOE) ha estat elegit batle de l’Ajuntament de Capdepera amb el vots de 8 PSIB-PSOE més 1 Es Grup-El Pi.
premsacapdepera 15/06/2019 - 14:10:43

Rafel Fernández és nomenat batle de l’Ajuntament de Capdepera

Rafel Fernández Mallol (PSIB-PSOE) ha estat elegit batle de l’Ajuntament de Capdepera amb el vots de 8 PSIB-PSOE més 1 Es Grup-El Pi. D’aquesta manera l’equip de govern queda format per dos partits que sumen majoria absoluta, 9 regidors (8 PSOE + 1 El Grup-El Pi). Fernández repeteix com a batle de Capdepera una legislatura més i amb aquesta serà el seu tercer mandat. La resta de partits que formen el consistori són Més per Capdepera, Partit Popular i Unides Podem.

La sessió ha començat amb el jurament dels 17 regidors electes per constituir l’Ajuntament que queda de la següent manera:

8 PSOE: Rafel Fernández Mallol, Carmen Corraliza Gallardo, Francisco Manuel Martínez González, Mónica Viejo Becerra, Agustí Nebot Massanet, Margarita Maria Santandreu Morató, Pere Terrassa Hernández, Lorena Molinillo Medina.

4 MES: Núria Garcia Caballeria, Paco Galián Costa, Pere Fuster Nadal, Maria Pilar Díaz Villafaina.

3 PP: Bartomeu Moll Roig, Paulí Faba Sancho, Agripina Rocha Rodeiro.

1 ES GRUP-EL PI: Margarita Rico Sans.

1 UNIDAS-PODEMOS: Jonathan Áxel Romano

El ple constitutiu de l’Ajuntament de Capdepera ha tengut lloc aquest matí a les dependències municipals, que han quedat petites per acollir el públic nombrós que hi ha assistit.

Després de comprovar les credencials de cada regidor, tots ells han jurat el càrrec. Quatre partits han presentat el seu candidat a batle o batlessa i els vots han estat els següents: Rafel Fernández del PSIB-PSOE ha obtingut 9 vots, Núria Garcia de Més ha obtingut 4 vots, Bartomeu Moll del PP ha obtingut 3 vots, Jonathan Áxel Romano de Unidas Podemos ha obtingut 1 vot.

 

Reciente
Visto
Comentado