Partit Popular de Manacor
TITULARS DE LA CANDIDATA DEL PARTIT POPULAR, MARIA ANTONIA SANSÓ, EN EL DEBAT ORGANITZAT PER IB3 EN EL TEATRE DE MANACOR
RBANISME I MEDI AMBIENT • "Des del PP volem solucionar la tardança en obtencions de llicències d'obres. Prendrem decisions valentes per millorar-ho".
comunicacio.pp.manacor 14/03/2019 - 09:07:38

TITULARS DE LA CANDIDATA DEL PARTIT POPULAR, MARIA ANTONIA SANSÓ, EN EL DEBAT ORGANITZAT PER IB3 EN EL TEATRE DE MANACOR

URBANISME I MEDI AMBIENT

"Des del PP volem solucionar la tardança en obtencions de llicències d'obres.

Prendrem decisions valentes per millorar-ho"

"Respecte a medi ambient, la preocupació més important és la neteja, i tot és a causa d'un contracte heretat de l'anterior legislatura. En el PP apostam per un contracte de neteja potent, que doti de més recursos per aconseguir un Manacor més net". "Durant aquesta legislatura s'han fet campanyes de conscienciació i creim que és important continuar fent"

"En el PP hem fet molta feina amb la xarxa d'aigua, i el nostre compromís és aconseguir l'aigua potable a Manacor".

"No hem rebut doblers de l'impost del turisme sostenible per poder invertir en projectes com el de l'aigua potable a Manacor"

ECONOMIA

Gràcies a la nostra gestió responsable, aquests 4 anys hem pogut abaixar els impostos: hem abaixat l’IBI un 10% i s’han fet bonificacions a l’impost de construccions per reformes de locals, de cases i de façanes”

També hem pogut fer moltes de les inversions necessàries a tot el municipi de Manacor, tant millora de carrers, de places, de parcs i d’infraestructures necessàries”

El PP de Manacor aposta per una gestió econòmica responsable per poder aconseguir més baixades d’impostos, un manteniment de gasto i inversions necessàries cada any a Manacor”

EDUCACIÓ I BENESTAR SOCIAL

"Apostam per una lliure elecció de centre, per poder donar les mateixes oportunitats a tothom. Volem que tots els pares i mares puguin elegir el centre on estudiaran els seus fills"

"En el PP de Manacor defensam les ajudes a les persones que es troben en extrema necessitat en un moment puntual. Però no ens hem d'oblidar de la gent gran i del dependents, un dels col·lectius més vulnerables"

SEGURETAT CIUTADANA I MOBILITAT

"Pensam que la nostra policia local i nacional han de treballar coordinats perquè Manacor torni a ser un municipi segur"

"La moció que vàrem presentar sobre la llei antiokupes defensa la immediatesa per agafar els okupes i així evitar els problemes que causen als propietaris i les inseguretats que generen als veïnats i veïnades"

"Apostam per la peatonalització d'una part del centre per fer-ho més agradable i perquè els bars i cafeteries puguin obrir terrasses i la gent gaudeixi d'anar pel centre de Manacor"

CULTURA

"Manacor és un municipi molt ric en cultura. Tenim músics destacats, escriptors, poetes, pintors, escultors, i a més, unes associacions que fan molta feina perquè le festes populars com Sant Antoni i les festes de Sant Jaume, es mantenguin"

En el PP pensam que tots hem de contribuir a conservar, cuidar i impulsar la nostra riquesa cultural. Tot això ajuda i ajudarà que Manacor sigui un atractiu més pe turisme cultural i també, a no perdre la nostra identitat.

 

Reciente
Visto
Comentado