Santanyí
La BIM Lila per la Dona reuneix més de 1.200 ballarins a Calonge
La trobada de ball en celebrada diumenge 17 de juny omple la plaça Sant Miquel que tenia com a objectiu mostra r el rebuig de la societat a la violència de gènere.
ajsantanyi.net 18/06/2018 - 18:46:19

La BIM Lila per la Dona reuneix més de 1.200 ballarins a Calonge

La trobada de ball en celebrada diumenge 17 de juny omple la plaça Sant Miquel que tenia com a objectiu mostra r el rebuig de la societat a la violència de gènere

La Plaça de Sant Miquel de Calonge ha estat l’escenari per a una multitudinària trobada de balladors en línia de Mallorca. Segons l’organització han estat més de 1.200 persones de tots els racons de l’illa, les que s’han trobat al nucli calongí per a una jornada de música, ball i diversió, que a més té un objectiu solidari. La cèntrica plaça del poble ha estat el de trobada i escenari de la BIM Lila de la Dona. Organitzada per l’associació Linedance Balear, aquesta vegada la BIM s’ha sumat a la causa de la lluita contra la violència de gènere. Per l’ocasió s’han confeccionat 1.500 mans de color lila que s’han venut a un preu de 2€ a mode de donatiu. Tot el que el recaptat es destinarà al centre d’atenció de la dona Casal Petit de congregació de les Germanes Oblates, un centre de dia d’atenció a la dona.

Des del primer moment que va arribar la proposta a l’Ajuntament de Santanyí de fer la BIM Lila per la Dona al municipi, l’equip de govern es va comprometre a col·laborar amb tot el possible. El batle pedani de Calonge i regidor de Serveis Socials, Antoni Matas, ha assegurat: “és un orgull que veure com tot el poble s’ha compromès amb l’organització d’aquest esdeveniment. No és cada dia que podem reunir 1.200 persones a Calonge, i veure que tot ha sortit bé és una gran satisfacció”.

Aquesta BIM Lila per la dona també ha comptat amb la col·laboració dels ballarins Yana Olina y Adrián Olmo, campions d’Espanya i de Balears de ball esportiu. La parella ha obert l’acte després de la lectura del manifest per part de l’organització, per encendre els altaveus i que la música comencés a sonar.

 

Reciente
Visto
Comentado