EUIB
La militància d’Esquerra Unida aposta per la confluència política
Esquerra Unida de les Illes Balears va celebrar el passat diumenge una consulta a la militància.
premsaeuib 18/06/2018 - 17:43:05

La militància d’Esquerra Unida aposta per la confluència política

Esquerra Unida de les Illes Balears va celebrar el passat diumenge una consulta a la militància de cara a les pròximes eleccions municipals, insulars, autonòmiques i europees.

Una ampla majoria (61’11%) de les persones que van participar de la votació van apostar clarament per la confluència amb altres actors polítics i socials, d’aquesta manera es reafirma la voluntat històrica d’Esquerra Unida per a confluir en espais el més amples i diversos possibles.

En qualsevol cas, aquesta votació serveix per aprovar un preacord a nivell estatal, que és el punt de partida d’una tasca llarga per assolir una confluència a tots els nivells, també municipals, insulars i autonòmic.

Un cop s’arribi a un acord definitiu, igualment, es tornarà a fer una consulta a la militància per tal d’aprovar, o no, aquest acord.

Oscar Rodríguez, qui es va estrenar el passat cap de setmana com a nou Secretari d’Organització de la federació balear, va declarar que “estem contents pel resultat de la votació perquè creiem que és un bon punt de partida, ara bé, prenem nota de l’important percentatge que ha votat NO, abstenció o que no han participat de la votació.” I ha afegit que “a sobre de la base del preacord treballarem per assolir una confluència en la qual es pugui sentir ben representada tota la organització, i que pugui ser ratificada per més gent de la que ara ha donat suport a aquest procés.”


Reciente
Visto
Comentado