EUIB
Esquerra Unida s’adhereix a la plataforma “Per un bon finançament”
Fa anys que, des de la societat civil i des de diferents entitats i partits polítics, s’ha estat reclamant un nou finançament, just amb les necessitats de les Illes Balears.
premsaeuib 20/02/2018 - 12:07:44

Esquerra Unida s’adhereix a la plataforma “Per un bon finançament”

Des d’Esquerra Unida de les Illes Balears volem anunciar, com no podia ser d’altra manera, que ens adherim a la plataforma “Per un bon finançament”, per coherència política i consciència social.

Fa anys que, des de la societat civil i des de diferents entitats i partits polítics, s’ha estat reclamant un nou finançament, just amb les necessitats de les Illes Balears i conscient del fet insular. 

Amb el naixement d’aquesta plataforma s’obre l’oportunitat de construir un moviment social unitari per a reclamar aquest finançament just, una oportunitat que no podem deixar escapar i que, al nostre entendre, ha de comptar amb el recolzament -a més del màxim d’organitzacions- de totes les formacions polítiques que tinguin la voluntat d’obrir la via de la prosperitat i justícia a les Illes Balears.

Especialment, creiem essencial el suport sense fissures del Partit Popular de les Illes Balears i del PSIB-PSOE, qui han estat rotant-se el govern de l’Estat i, fins ara, no havien donat cap passa per a millorar el finançament de les Illes Balears, finançament just que, per altra banda i com hem dit, és necessari per al benestar social a les nostres Illes.

Així idò, des d’Esquerra Unida donem tot el nostre suport i ens adherim a la plataforma “Per un bon finançament”, i instem a la resta de partits polítics de les illes a adherir-se i lluitar per fer-ho realitat.

 

Reciente
Visto
Comentado