La Fornal
FUITA I MARTIRI DE SANT ANDREU MILÀ
CARTELLERA SALA LA FORNAL.
lafornal.cat 13/09/2017 - 09:50:44

CARTELLERA SALA LA FORNAL

DISSABTE 16 DE SETEMBRE A LES 20:30

DIUMENGE 17 DE SETEMBRE A LES 19:00

FUITA I MARTIRI DE SANT ANDREU MILÀ

de Miquel Àngel Riera

Direcció de Frederic Roda

CIA LA FORNAL D'ESPECTACLES

DIUMENGE 1 D'OCTUBRE A LES 19:00 H

MARTINA

Espectacle infantil

Direcció Joan Gomila

LA FORNAL D'ESPECTACLES

Informació i reserves 971847353 www.lafornal.cat

 

Adjuntam unes quantes valoracions d'espectadors que han pogut gaudir de l'espectacle.

Lluis Rodon Domene

Avui he anat a l’estrena d’aquesta obra de Miquel Àngel Riera, atret pel nom d’un dels grans escriptors en llengua catalana.La veritat és que he assistit a una fantàstica interpretacio de la vida d’un jove abocat a la delinqüència i finalment executat.En un petit escenari es admirable com es transmet un texte que recrea episodis de la vida rural mallorquina i la fa totalment creïble.

MERCÈ LARA GONZALEZ

"Un text fantàstic, una interpretació sublime"

Un obra mestre. Ens va entusiasmar. Un text fantàstic on es recrea la Mallorca rural del 1960. Els intèrprets són uns grans professionals. Molt ben ambientada amb els efectes de llum i escenografia. No es pot perdre aquesta fantàstica obra.

POSITIVO: Tot

NEGATIVO: Res

NEUS MÒNICO FERNÁNDEZ

(...)

Dins de les meves inquietuds està la de conèixer la narrativa dels altres Països Catalans, així que aquesta era una bona oportunitat de conèixer la d’en Miquel Àngel Riera, un dels escriptors més representatius de la literatura mallorquina, i una bona opció per tal d’apropar-nos i entendre a la seva gent i els seus costums

(...)

BLOG DE MONSERRAT PONSA

Els que estimeu el teatre de debò no us perdeu aquesta meravella (...)La Fornal d’Espectacles, en aquest cas dirigida per Frederic Roda, amb Sebastià Adrover Roca i Joan Gomila, ens han delectat amb aquesta narració que d’entrada semblava que podia ser difícil d’aguantar, un crim, un accident, morts al fons d’un barranc…Aviat hem descobert la joia que se’ns oferia. Obra mestra per:

la qualitat literària de l’obra del manacorí Miquel Àngel Riera, per les interpretacions i les imatges que visualitzes en tant que espectador, com si estiguessis al cine però, son pura narració.

Milà, el jove atrapat, interpretat per Sebastià Adrover ha fet una interpretació magistral. Tant, que permet a l’espectador entrar en la seva vida acompanyant-lo en totes les vicissituds. Et trobes dins la seva pell.

La música, els efectes especials, la llum tènue, el to de veu i el mallorquí que parlen els actors, fan sentir-te còmplice d’aquella tràgica aventura.

 

Reciente
Visto
Comentado